Actueel

24 mei 2024

Zomerse bruschetta van Sharon de Miranda

Ik ben Sharon de Miranda, een trotse Nederlander met een multiculturele achtergrond die ik graag laat zien in mijn kookstijl. Ik kook het menu van de toekomst met lokale ingrediënten. Vandaag de zomers bruschetta. Dit groene gerechtje doet het altijd goed, voor jong en oud! Vooraf, maar zeker ook als borrelhapje.
Lees meer
22 mei 2024

TommyTomato: Waar groenten de hoofdrol spelen als ‘Soeperhelden’ van de schooldag

In de wereld van TommyTomato worden groenten niet alleen gegeten, maar spelen ze de hoofdrol als Soeperhelden. Bas en Erik, beide vaders van drie kinderen, hebben dit initiatief opgericht om gezonde, warme lunches op basisscholen te leveren. Het doel? Kinderen een extra portie groenten bieden, hen kennis laten maken met nieuwe smaken en groenten tot leven brengen in een avontuurlijke rol.  
Lees meer
7 mei 2024

Op 13 juni organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent over onze circulaire voedseleconomie.
Lees meer
5 december 2023

Voedsel Verbindt Live: Talent boeien en binden

Op 14 december organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent Talent boeien en binden. Digitalisering en automatisering veranderen elke baan in onze voedseleconomie. Hoe leid je talent op voor de banen van morgen? Hoe zorg je ervoor dat ze een baan in de voedselverwerkende industrie of kas overwegen?
Lees meer