De wereld van morgen heeft vandaag voedselvernieuwers nodig.
Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen, duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel?
Ik ben Sharon de Miranda, een trotse Nederlander met een multiculturele achtergrond die ik graag laat zien in mijn kookstijl. Ik kook het menu van de toekomst met lokale ingrediënten. Vandaag de zomers bruschetta. Dit groene gerechtje doet het altijd goed, voor jong en oud! Vooraf, maar zeker ook als borrelhapje.
TommyTomato: Waar groenten de hoofdrol spelen als ‘Soeperhelden’ van de schooldag
In de wereld van TommyTomato worden groenten niet alleen gegeten, maar spelen ze de hoofdrol als Soeperhelden. Bas en Erik, beide vaders van drie kinderen, hebben dit initiatief opgericht om gezonde, warme lunches op basisscholen te leveren. Het doel? Kinderen een extra portie groenten bieden, hen kennis laten maken met nieuwe smaken en groenten tot leven brengen in een avontuurlijke rol.
Op 14 december organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent Talent boeien en binden. Digitalisering en automatisering veranderen elke baan in onze voedseleconomie. Hoe leid je talent op voor de banen van morgen? Hoe zorg je ervoor dat ze een baan in de voedselverwerkende industrie of kas overwegen?
Samen de route uitstippelen naar een gezonde, duurzame en toegankelijke voedselomgeving voor iedereen in de MRA.
Kom op 10 november naar de visie workshop.